Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rikigt kärlek försvinner aldrig


Ditt kärleksaliv




Det som fanns
går inte längre att ta på,

Det som sågs
går inte längre att förstå sig på,

Det som var
går inte längre att ha

För du, du är borta,
från allt liv
& i min mun smakar jag än ditt saliv




Fri vers av daniele
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-03-13 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele