Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

117.VI ÄR FRAGILA

Du _ FÖRSTÅR _ INTE _ MINA _ NYCKER
glor dunkelt i den soliga ödslighet

du längtar efter mig
DIN OBRODERADE MUN ÄR KLISTRAT
VID MINA KARMOSINRÖDA MUN

DE _ ÄR _ GÅTFULLA

Grå hand från intet
rör våra svartbrända själar

K _O _ R _ T _ S _ L _ U _ T _ N _ I _ N _G !!!

Vi faller i vår fulla längd
med turbulenta känslor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-25 19:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
FÄRGSPRAKANDE...spänt...anar hemskheter
2013-12-01

  aol
verkligen vilka känslor som ligger laddade, verkligen berörande skrivet,
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP