Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Allan Olsson


Fredagkväll

Foten utan känsel
klättrar på stegen
handen håller stadigt
runt garderobsdörrens nyckel

flickan på tavlan
går mitt bland tallarna

på tv skärmen
imponerar en ung man
gav glädje till barnen
på ett tak mitt i stormen

nu vill han bygga nytt
där bara ruiner finns

dina snarkningar hörs in hit
precis som när jag var liten

med smärta läser jag orden
om hennes övergivenhet
ingen ville se att kejsarinnan
saknade kläder

sänglampan densamma
som då

täcket är nytt

läser långt in på natten
som då

© Eva Langrath november 2013




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-25 21:22



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig
2013-11-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-11-27

  ULJO
Fina och berörande ord
2013-11-27

  Sofhia Wirström
fint och känslosamt
skrivet
dina rader
de berör
de fångar
de går rakt in
i hjärtat
2013-11-26

  Bibbi VIP
Så fint och berörande.
2013-11-26

  aol
bara så känslosamt fint skaldat vännen,
2013-11-25

    huldran
Mycket fint fångat känslosamt,applåd.
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP