Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur göra?

när ekonomin inte alls

går ihop

hur man än gör

hur man än kämpar

hur göra

när man aldrig får

det att gå runt

för en situation man

ej kan påverka själv

hur ska man orka ha det såhär

när ska det bli min tur att leva

leva ett liv

ett normalt liv

utan en ekonomi

som jag ej kunde

hjälpa jag hamnade i

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-26 10:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket igenkännande.
2013-11-27

    AA VIP
Berörande.
2013-11-26

  Lars Hedlin
Känner igen mig på mycket i din text speglar nästan min sits..kramar till dig!
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77