Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag - sista söndagen i november

runt köksbord i kök

i hemstad

frukost för nyss fyllda 10 åring

lugn förmiddag

solen skiner

kallt ute

minusgrader

känns vemodigt på något sätt

inte sig likt

känns avkopplande

bara vara

bara umgås

ibland behöver man paus

från allt

från stress

från press

åka ut

till mysiga Wadköping

med mamma

med min 10 åring

kika i mysiga butiker

gamla butiker

fika på mysigt fik

umgås

bara vara

en söndag i november

den sista innan

december månad

tar över




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-26 10:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tankar och bra skrivet när november närmar sig sitt slut.
2013-11-27

  Lars Hedlin
Bra skrivet om livet!
2013-11-26

    ej medlem längre
sköna tankar, fint
förmedlade!
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77