Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

livet andas bräcklighet

i takt med åldrandet

livet ska värnas

tas hand om

skört det kan vara

tufft det kan vara

ensamt det kan vara

svårigheter vi drabbas

alla utav

alla som vandrar

på livets stig

den kantas av

många

många ting

livet andas ömhet

tacksamhet

sköljs in i innersta rummet

att vi har varandra

att vi vet

vi gör

vårt yttersta

att ta hand om

nära

om kära

vi har i livet

livet andas

livet pågår

livet är

nu

här

hos oss




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 274 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-26 10:29



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Tack för en fin dikt om livet som
människa och där man får smaka
på både sura o söta karameller
2013-11-30

  Palett
Fin text om livet !
2013-11-30

  Johnny Almeteg
Mycket fin och ger eftertanke!
Bra.
2013-11-30

  ULJO
Kanonbra
2013-11-27

  anits VIP
Mycket fina och kloka tankar.
2013-11-27

    AA VIP
Fina rader. Gillade "livet andas". Fin symbolik.
2013-11-26

    Bertil Månskär
Fina rader!
2013-11-26

  Linda CH VIP
Fina, kloka tankar om livets svaghet men även styrka!
2013-11-26

  Lars Hedlin
JA man bör och ska ta vara av varje uns av det!
2013-11-26

    ej medlem längre
Fint. Man måste inse att livet har väder: det kan inte vara sol och ro varje dag.

2013-11-26

    ej medlem längre
Fin text om livets
skör-het
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77