Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglars kör

vid din sida

vandrar änglar

sjunger änglar

det allra vackraste

toner de kan

de lugnar

din trötta själ

de vakar

var steg du må ta

änglars kör

hörs inom dig

om du bara

lyssnar

lyssnar riktigt noga




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-26 10:31



Bookmark and Share


  Johnny Almeteg
En fin och lugnande text.
Väldigt vacker.
2013-12-02

  ULJO
Tänkvärd text
2013-11-27

  Heikki Hellman
Det är trösterikt att tänka att det finns änglar. Jag tror att de lever bland oss i människoform om inte blotta sig! Alla fina gärningar är gjorda av änglar?
2013-11-27

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet.
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Och vågar tro på dess godhet
2013-11-26

  Lars Hedlin
Mycket bra....;)
2013-11-26

    ej medlem längre
Hopp och tro kan aldrig vara fel.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77