Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner av dåtid, nutid & framtid, kognitioner, hur dåtid och framtid påverkar nuet och hur det skapar den fabrikation som vi ser som vår omvärld.


Hjärnans fabrikation.

Igår, är en fabrikation av våra minnen, varav en del är sanna och en del falska.

Imorgon, är en vision av vad som komma skall.

Idag lever vi.




Övriga genrer av Jesper Bengtsson
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-26 12:52



Bookmark and Share


  maria kide
Helt rätt! :)
2013-11-26

  b.c.
kan vara svårt att bara leva idag, i nuet.. bra det du skriver.
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson