Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om säkra & osäkra människor


Tankar om människor & samhällen

I en allt mer explosiv, dynamisk och fragmentarisk värld,

framstår det helt säkra som idioti och det helt osäkra som dess motsats.





Övriga genrer av Jesper Bengtsson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-16 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I ett land där alla måste vara mediokra, middle of the road och där ingen får ha bestämda åsikter är det självklart att osäkerheten hyllas och får bli normerande.
Psykofarmakaindustrin har glada dagar.
Jag ställer emellertid inte upp. Jag föredrar att vara säker. Är jag en idiot så är jag i alla fall en idiot för något jag tror på. Eller NÅGON!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson