Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Se ut över havet

Se ut över havet, att få beskåda, spegelblankt hav är rogivande.
Sällan är det, helt spegelblankt, någon längre period.
Vind, vatten, värme, kyla, skapar strömmar och rörelse på dess yta.
När havet är stilla, kan det verkligen beskådas, det som havet återger.
Bilden är i och för sig spegelvänd, men ändå tydligare, än när havet är i rörelse.
När havet inte är stilla, är det som fångas upp, som en pusselbit i ett stort pussel, där biten förvandlas till hela pusslet.




Fri vers av Jesper Bengtsson
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-25 20:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
allt är delar av alltet, även vi
2018-10-26

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=v8sX_zw3un0

2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson