Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När våra blickar möts


När våra blickar möts

När våra blickar möts och hon ler
Berusar hon mig

När våra blickar möts och hon ler
Gör hon mig galen

Fast det här
Vet hon nog inte om än




Fri vers av Jesper Bengtsson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 22:06



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Underbar känsla!

2014-04-19

  Maiah VIP
Ögon sägs ju vara själens spegel och två ögonpar som möts kan ställa till med en storm, gillar!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson