Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudkräm och en blomrabatt




jag vill att du blir min hudkräm
jag vill att du blir
det jag skyddar med mina kalsonger
jag vill att du blir
det jag står upp för
jag vill ha dig som mina luftiga ballonger


jag vill ha dig i den rosa rabatten
jag vill ha dig
som den anledning jag har att vattna
jag vill ha dig
som det jag vänder upp från jorden
jag vill att du blir det som får mig att mattna


jag ser dig som kyssens uppfinnare
jag ser dig
som något jag aldrig kommer att få se
jag ser dig
som den blinde ser när han knäpper med fingrarna
jag vill se dig som den jag vill att du blir utan att be


om du varit mina starkaste gener
om jag fått rinna fritt i dina vener
hur hade väl världen då inte tett sig

solen himlen månen havet och fröken Ni
magman helvetet natten öknen och så vi
vilken annorlunda ångest jag kunnat ge dig


kanske du inte visste jag sen länge var död
kanske jag inte visste att din färg är mer än röd
kanske vi inte visste att döda fåglar låter sig beröras

kanske vi inte visste att vi inte vet nåt om varandra
kanske jag inte fatta att du ler och talar med andra
kanske vi insett meningen i att älskas och förstöras









Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-26 19:20



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
jag vill att du blir min hudkräm

____________Hm...!+++++
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP