Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
less taskig trädgårdsskötsel; här skryts med raka rabatter och konstgödsel, och krukväxter av plast medan det klagas på skörden.. Förstår inte.


rotryckning; det talas om slöjor

 

 

ja japp jo

dra upp skiten bara

 

alla vet ju att

politiker alltid har rätt

 

så som skitsnackare

 

vilket sätt skulle annars 

vara trovärdigt

 

*

 

skvaller;

rotryckning kräver lite finess

lycka till när växten vänder

 

*

 

myran vet åt vilket håll

vända stacken

vet när bomma igen dörren

 

och vet att väder

är föränderligt

 

om än högljutt ibland

 

*

 

så sköldar vi vårt liv

med hand hållen för tand

med tunga för giv

 

eller stöld

 

så sköldar vi vårt liv

sen skördas det som såtts

 

hur du burit på din hand

är det som fås tillbaka

 

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 09:25



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar dessa skira piruetter
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri