Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinnet som andas

 

Och när det är

som mörkast ~

håll om mig, ömt.

 

Ja, när jag fryser, längst in, 

när tanken långsam flyter,

i smärtors gömmeställen ~

släpp inte taget om mig, då. 

 

Jag står ju naken

inför dig, du läser

mig, just nu..

... skinnet som andas,

min kropp, må aldrig 

mer naken bli än ~

orden i mitt bröst.

 




Fri vers av queenia
Läst 389 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-27 14:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2013-12-03

  Rozsi.kovacs

vilken fin dikt du skriftar
2013-12-02

  Lollitta VIP
du läser

mig, just nu..

________+++++
2013-11-30

  Lars Hedlin
Life it self! ;)
2013-11-28

  anathema VIP
Fint! Gillar särskilt slutet, de sista raderna är fantastiska. Det är i ord man utlämnar sig.
2013-11-28

  Georg Möller
Katshing å badabingbadabång - fan va grymt!
2013-11-28

  PPQ
så bra, får rysningar
2013-11-27

    ej medlem längre
Berörande, vädjande......fint.
2013-11-27

  Sofhia Wirström
kärlek
ömhet
varma rader
2013-11-27

  Katinka VIP
Helt fantastisk. Magi. Precis så.
2013-11-27

  Ninananonia VIP
Fina ord...
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Ömtilighet åå hög nivå.
Kramar
2013-11-27

    ej medlem längre
Du kan konsten att beröra och röra om med dina ord!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia