Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobilkänslopoesi





Dina ord äter upp mig
Berör mig
Förför

Fan dom förstör mig


Sluta!

Det känns ju
Som en varm platta
Mot naken hud




Fri vers av Tess74
Läst 113 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-27 15:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Burning burning!
2013-11-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Hett, hett!
2013-11-28

  Carina Bendix
Igenkännande..
2013-11-28

  Hon kallar sig poet VIP
Damn, överraskande slut, du är on fire här. Den var riktigt het.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74