Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där stjärnorna faller

om du varit ute om kvällen 

har du med all säkerhet 

sett stjärnorna på himlavalvet

blinkande

tindrande

lysande

på din vandring genom livet

med kval 

var du ska gå härnäst

vad som hända ska

virr varr utav ord

utav känslor som vill ut

ut från ditt inre

låt dem komma fram

sätt ord på känslor 

du inom dig bär

genast känns allt lättare

där stjärnorna faller

finner du ro

finner du lugn

de talar om för dig min vän

att allt må ordna sig

att allt blir bra

att du lyckas kan ta dig framåt

om än stapplande 

undrande

frågande

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-27 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2013-11-28

  Eva Langrath VIP
Fint formulerade tankar
2013-11-27

    AA VIP
Fin.
2013-11-27

  Anders Granström
Skön med igenkänningsfaktor!
2013-11-27

  ULJO
Gillas
2013-11-27

    ej medlem längre
Behagligt positiv.
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77