Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjespel på ett papper



Med vatten bildas dina ansiktsdrag

Smeker din haka med penselspetsen

Målar dina ögon - havsdjupa glittrande


Jag har följt dina linjer i snart tio år

Ser några leka vid mungiporna


Alla anar vi solen i dig

Ett leende som värmer floderna

och ger pappret liv




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-27 16:43



Bookmark and Share


  Nina.H
Så fin och kärleksfull!
2014-01-25

  Maria Natasja
Detta var bra!
Berörde mig.
Fint.
2013-12-09

  Ulf D VIP
Fin meditation över det viktiga i livet!
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Varma ord...tycker mycket om "Alla anar vi solen i dig"...fin teckning...
2013-11-29

  bittemi VIP
Varm och fin text och jättefin teckning också
2013-11-27

    Dan Myrbeck
Bra skrivet.
Bra tecknat.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP