Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kram i luften

Så där från ingenstans

när han går upp för trappan

iväg till sitt rum

säger han:

Du har en fin röst.

 "Du har en fin röst"

 upprepar jag tyst

Vågar inte störa frasen med

att fråga vad det kom ifrån

Jag tror nu...

Hörde jag fel?

Han är bra på att hullerombullra mig

som jag har försökt att ge svar till alla hans miljoner frågor  

Alla fina pratstunder

Och ännu fler frågor har han väckt hos mig

Av förundran 

kära sonen.




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-02-08 21:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint... :) Jag tycker om den...
2023-03-17

  stormengudrun VIP
Så fint om mor-sonrelationen som jag känner igen så väl:-)
2022-02-13

    Sefarge VIP
Berättande skrivet om en "relation"
Och sonen ärver moderns
Intelligens och faderns
röst sägs det. ..
Men det sägs
ju så mycket
Här i världen?
;)
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP