Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbelastning

Gick till jobbet idag

med mig armerad i betong

Hur skulle jag klara dagen utan min kollega?

Hur skulle jag ta mig an och igenom?

Jag tänker aldrig i tid då

Det är bara ett nuet som finns

Personen Susanna finns inte

Det är spelbrickan S

som kliver in.

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-18 16:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
utbrändhet kan ta år hämta sig från. efter det tål du sämre stress.
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP