Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slutfernissa


jag kysste dig 

och endast nuddade dig

med mina penslar

målade mig en bättre bild

än det egentligen var

och älskade mer

än det egentligen behövdes

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-30 15:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
a touch of sadness.?
försöker analysera behövdes -- kan man älska för mycket så man glömmer sig själv...

2021-12-31

  Monika A Mirsch VIP
tanken överraskar mig:
"än det egentligen behövdes"
Att behövas är ett starkt ord ....
2021-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av din fina text.
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP