Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ton, en reflex - ett minne

 Att se

- ett minne

- ett speglat ljus 

Låt mig mitt i ett andetag

ta dina händer

ta dina händer

sträcka dem upp bland molen

Bara en gång till

en gång till

Låt vår ton bli

det reflekterade ljuset

innan det försvinner

Så vill jag behålla dig

måla dig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-07 09:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vacker akvarell!
2021-12-06

  Solstrale VIP
Så fint!
2021-12-06

  Monica Lindgren
Behov av att hålla kvar ett ögonblick med någon man håller av. Fantastisk akvarell!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP