Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstvind

Asfaltsgrått är pappret när

Hösten drar sin pensel 

över marken och träden

Lägger frost

på gula bladens kanter

Låter lövtäcket gömma

livet till ro




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-07 00:46



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Tack Monica
Så klart det ska vara asfaltsgrått
2021-11-14

  Monica Lindgren
Fint, - men vore bättre med "asfaltgrått", tycker jag. Vänligen, monica
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP