Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den strålande morgonen

 

finner jag dig

du hos mig,

jag smakar rummets begär

känner att du är

rummets atmosfär

bär

dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP