Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är de ord som vi skrivit till varandra som en lite förklaring på varför vi älskar varandra.


varför gillar vi varandra?

my till emil :

\"gillar när vi kan prata öppet med varandra.
Älskar dina underbara leende ögon,
de får mig verkligen att smälta,
och din mun,dina läppar.jag brukar inte kolla så på läppar,
men dina är så fina.
Jag gillar att få dra mina fingrar genom ditt hår..så skönt..
att få ruffsa till det och lukta på de.\"

emil till my:

för att du är du
och jag älskar din öppenhet
och ditt hår
och din personlighet
och dina tankar
Mmm My\"




Övriga genrer av Myzan
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-03-13 17:45



Bookmark and Share


  Lilla_Duvan
Mycket gulligt, tur att ni står varandra så nära.
Sköt om dejj gumman..
Puss
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan