Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig

känner mig så liten och hjälplös när du inte är hos mig
borta är värmen, den tog du med dig
den du brukar värma mig med

det är så hemskt när du inte är glad på mig
vet inte vad jag ska göra för att du ska le
du har gått och vill inte värma mig just nu

sitter här så ensam
med tårar som sakta rullar ned för mina kinder
vad ska jag göra för att du ska le

är så olycklig då du inte vill se åt mitt håll
blir så ledsen då du är besviken på mig
behöver dig för att vara hel

kom hit och värm mig så ska ja dig få att le igen

kan inte leva utan dig




Fri vers av Myzan
Läst 929 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 19:29



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Vad bra! Berör mycket. Ja, utan kärlek fryser man. Det blir kallt när den man älskar lämnar än.. Bra skrivet
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan