Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sover

Ligger tryggt brevid dig när du sover
det känns så fridfullt
Trotts att du täcket tar ifrån mig
och trotts att jag ibland breder ut mig för mycket

Så känns det ändå underbart att få sova med dig

Att få somna med dig
med dina armar om mig
Känna dina andetag i min nacke
få säga god natt älskling, innan man sakta törnar in

Att få vakna med dig och känna din varma mjuka kropp mot min
vi sakta gnuggar sömnen ur ögonen
säger god morgon älskling,
Har du sovit gott

Då längtar jag redan till nästa natt




Fri vers av Myzan
Läst 897 gånger
Publicerad 2006-06-04 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan