Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är det studenttalet jag höll på vår studentmiddag med lärarna och alla studenter i måndags 4/6


Studenttal

Nu står vi här vid den vita randen eller det även så kallade röda trådens slut.
För vissa betyder det mållinje och för andra betyder det en start på någonting nytt.

Hur som helst ska vi i alla fall gå ifrån skolan för att söka nytt liv och ny kunskap.

Trots vår långa resa och våra 12 långa år i skolan är detta ännu inte slutet. Faktum är, livet har knappt börjat.

Att börja fundera på vad man ska göra och bli när man blir stor, redan vid ung ålder är inte lätt, men vi lyckades med en sak. Och det var att ta oss hit.
Hit till Örebro.

På dessa tre år har i alla fall jag utvecklats något så otroligt och jag kommer alltid att se tillbaka på den här tiden med ett leende på läpparna.
För detta har varit en underbar fas i mitt liv.

Men som jag just sa, så är det bara en fas, och alla faser måste ta slut.

Vår framtid är ännu ovis men vi kan sakta se den börja klarna bort vid horisonten.

Det är med stor glädje och sorg som jag nu säger farväl, och låt oss ses igen.
För nu är den här tiden över, denna storm är förbi.


LYCKA TILL,
FÖR NU ÄR VI FRIA.




Fri vers av Myzan
Läst 10357 gånger
Publicerad 2007-06-05 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan