Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig inte i ögonen - för där finns inga ögon kvar

\"Nån gång, runt ett på onsda eller senare, kanske helt enkelt på torsda.
Gonatt\",
Det var svaret du gav mig då jag visade hur mycket jag längtar efter dig

Sorger tränger fram igen, klarar inte av att vara ensam



Se mig inte i ögonen för där finns inga kvar
Tårarna så salta har torkat ut de en gång så klara mörka ögon
Nu finns där bara saknad, vitt, svart och tomt

Se mig inte i ögonen för där finns inget kvar




Fri vers av Myzan
Läst 905 gånger
Publicerad 2006-09-04 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan