Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspill inte ditt liv

Känns som om jag missat mitt liv, känns som om jag vaknat från en dröm
livet gick i revy och samtidigt var ja inte längre ung

jag känner mig helt förvirrad och förvriden
vart är tiden
vart tar den vägen

se vad den gör med oss
den får oss att tyna bort i tomma intet

framför en dumburk eller med massa jobb

men jag, jag har från och med idag fått en ny chans
dags att leva livet på nytt
visa allt och alla vad de betyder

och jag ska börja med en kyss på din mun, min älskling
dig som jag har försummat med allt jobb jag har att göra
och med de vänner som också vill få min tid

men den enda tid som är riktigt viktig för mig
är tiden med dig

om jag kysser dig, älskar du mig då imorgon bitti?
föralltid och alltid




Fri vers av Myzan
Läst 852 gånger
Publicerad 2006-10-05 23:35



Bookmark and Share


  _Qexa
Den sista meningen "om jag kysser dig....."
är så himla fin, vet ju vart det kommer ifrån
och det är nog den bästa frågan som nånsin
har ställts under vår livstid.

Forever and ever, baby. :)
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan