Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständiga sortin

Då jag var liten kunde jag inte skilja på god natt och hejdå
jag vinkade bort dagarna
jag somnade när du gick.

Då du blev större kunde du inte skilja på god natt och hejdå
du vinkade bort dagarna
du somnade när du gick.



Det enda jag någonsin visste var ett utdraget

adjö.


En slö kniv som pressats mot halsen sedan jag kom till världen.




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 18:36



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Tunga avsked.

Bra diktat!
2013-11-29

  Angela Bohlin VIP
Ledsamma rader
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari