Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig...gåtfull


Robbie Williams, skridskor och skedar





Du öppnar lite grann
Jag vet att det finns någon
Men jag vet också
Att jag finns
Om så bara lite grann just nu
Så finns jag

Och du svarade inte nej
På min fråga
Det räcker så för mig nu
Och jag vet
Att jag kan charma sönder dig
Om du bara låter mig
För jag vill skeda dig
Lite nu

Och man ska alltid ha allt
Eller inget
Jag skulle ge allt
Om du lät mig
Komma så nära

Jag är ivrig
Som alltid
Förlåt för det
But thats just who i am
Och du vet väl
Robbie Williams kan sjunga
She´s the one.
Och vi kan åka skridskor
Som i videon




Fri vers av Tess74
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-28 20:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor stor känsla!
2013-11-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Romantiken blommar i din text! Fint!
2013-11-29

  Carina Bendix
Positiv energi sprids mellan raderna. :)
2013-11-28

  queenia
Mycket fint skildrat... :D Romantiskt!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74