Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto & Red: Queenia


Under hundra täcken

 

 

 

Ja, ett skämt är jag.

 

Som räds och önskar

under hundra täcken bo.

En flicka som önskar

Maj och åter ekan ro.

 

Ja, och slippa operation

och att åter

finna hopp och tron.

 


När jag tecknat sakramenten

dansar jag ett svek. 

När jag arkiverat argumenten

roar jag i lek.

 

Som en gammal skata

som aldrig lärt sig

skämmas, ångra.

Ett skämt som

aldrig slutar prata.

 

Jag åter i sängen finner ro,

under hundra täcken, min tro.

 

 




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 370 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-28 21:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-12-03

  ULJO
Fint i ord och bild
2013-12-02

  Lollitta VIP
När jag tecknat sakramenten

dansar jag ett svek.

När jag arkiverat argumenten

roar jag i lek.

_____________+++++
2013-11-30

  Sofhia Wirström
fina rader
känslosamma rader
bra skaldat
2013-11-29

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2013-11-29

    ej medlem längre
Vackert diktat och rimmat....om känslor och önskningar.
2013-11-29

    ej medlem längre
Självinsikt som jag tycker om .
2013-11-28

    Tollwut
Fantastiskt formulerade och vackra ord!
2013-11-28

  Maria Sundelin VIP
Ja vintern kan kännas lång och kall
Kramar
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia