Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salt

 

om du kom

skulle jag känna mig hemma

 

äta äppelhalvor

 

om du tystnade

skulle tomhet bli påtagligt

 

i vinden

 

om du vore sant

skulle jag leva

 

strö salt i vinden

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP