Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärlekens skull.

Jag hoppas du förstår att jag älskar dig.
Jag hoppas du förstår att jag är beredd på att springa i omloppsbanan
för din skull.
Jag skulle springa för kärlekens skull.
För vad den stod för och även för det som vi aldrig kommer att förstå oss på.
Jag skulle leta efter galaxen för din skull och inte ens Vintergatan skulle få tag i mig.
Dom säger att det är olagligt att älska någon för mycket. För straffet kan sluta i ett krossat hjärta. Men jag bryr mig inte.
Jag hoppas du förstår att jag skulle bestiga berg för din skull & önska på
Fallande stjärnor. Möjligtvis stjäla några när hoppet känns långt borta &
jag behöver en önskan nära till hands.
Jag stjäl. Åhh va jag stjäl.
Men jag stjäl bara för kärlekens skull. För din skull.
För DU är min oskrivna lag.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Liiindis
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 23:36



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Söt, värmande och mjuk.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis