Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev aldrig orden jag tänkte mig.


Nyanser

Nyanser av en annan tid
Rinner likt en å
Vad man ser går knappt att veta
Lika dolt som färgen grå

Sakta kryper längtan fram
En svag melankoli
Om allt som kunde finnas här
Men aldrig kunnat bli

Ett täcke av bedövning
Starkt som morfin
Hindrar varje andetag
När människa blir maskin




Bunden vers (Rim) av Rudhira
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-29 01:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det ör fint att få del av dina tankar att begrunda! Solglimtstack!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rudhira