Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text till mitt ex

ett trasigt hjärta av tusen jag förstört
för inget du var gjorde dig speciell
din blick var tom och ditt leende skört
men du har bara mig ikväll

jag ser en blandning av saknad och sorg
som visas i tårar och öppna sår
och att det är fel hand på din bröstkorg
men helt rätt hand mellan mina lår




Bunden vers (Rim) av Rudhira
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-21 14:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra skrivet!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rudhira