Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns hur det är att vara kär.


Ett år senare

dina revben punkterar din hud
och släpper ut själen
men dina revben för mig
är hela världen

jag visste inte att du fanns
eller vem jag var
eller hur din beröring
blev så underbar




Bunden vers (Rim) av Rudhira
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-21 13:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra!
2015-12-21

    Nicklas VIP
Väldigt vackert!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rudhira