Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem skriver jag om? Det vet jag inte längre.


Allt som vi var

hur stor var vår kärlek
när våra sinnen är små
ett apatiskt förhållande
du, jag, och busslinje 122

trots allt var det fint
men det finaste jag vet
är ditt ansikte, din andning
och min medvetslöshet




Bunden vers (Rim) av Rudhira
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rudhira