Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen kommer från låten 'Off To The Races' av Lana Del Rey.


Maj 2014

rör min hud med eld
jag vill känna mig mänsklig
lägg dina ord runt min hals
jag vill känna dig, älskling




Bunden vers (Rim) av Rudhira
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rudhira