Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo som man fräser får man svar....? All, så all är alla likt ett samkväms klag och där gömmer sig de fega, helt utan ansvar, Hel utan delaktighet i verkligeheten. Alla - bäst bära den skuld som pålagts? / Maria MAG-da Lena. Alias Lena Tjoflöt!! :D


spegel; noja mig en saga all

 

när det immar igen

ser man dåligt

 

som om världen är i noja

emot en

 

alla på en gång

 

 

[okey det finns medel mot spegelimma]

 

och broarna rasade mangrant

sången tystnade

 

och livet återvände till all sin 

 

päktiga rutin

 

[ja för tusan nu flytta vi och sen lämnar vi åter det nödigt fått låna
pirra mig

 

ja pirra mig med utlånat]

 

inget kan längre bygga den bron
som en gång var

 

och tornet höll med i all sin grund

skapade ny kraft från jorden

 

för jorden vet

jorden vet

det inte himlen vet

 

för orden sa 

orden sa

 

det inte kroppen sa

 

*

 

bilderbokens Saga

all

 

*

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 115 gånger
Publicerad 2013-11-29 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri