Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ARG! (näh, ifrågasätt vare sig ord eller syfte för detta är ÄKTA poesi spontanskriven... men läs gärna jodå ^^) Småjäkligt då, men så klart man vägrar förstå... vadå, mentalitet..nonsens..när det finns Intuition!


farligt förberedd; lirarens tabbe

 

 

så försöker man fälla en kvinna för psykisk oduglighet

á la

 

artonhundraTAL-ande Ande helgigjort självrättfärdigad från egen plattforms synVinklade synvikel

 

uff
sån svårighet att för bli äkta
sa svinet och svalde en pärla till

 

glufsglufs

 

när egot ansätts till att avgränsa sin önskan
att
styra över genusets täcka kön

o-täckt va

 

hörn horn 
törn torn

ses någon relevans i denna dans
eller så klart

 

delaktighet är bara förnamnet

snacka om engagemang

 

 

att hamna i hörnet av val är lika med

att

 

 

växa upp
från sina egna illusioners drömslott

 

 

av vad en kvinna är

 

ÄR

 

Over'n Out
Livet är kärt nog för att bära

 

 

ännu en murken påle

 

Tjo!

 

*

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-29 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri