Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon, den där jäkla hyndan som svär och har sig.. hon...ÅR verkligen..


som sårbarheten; 'Allt'

 

 

Inget och bara sig Själv

 

*

 

sitter kvar i en tanke

vad händer egentligen om valet är
att kliva ur

 

sin egen sårbarhet

 

som att omforma en gets horn
till sockervadd

 

bara för en add i cybern

 

jo hon hade vissheten själv
och ingen trodde på

 

ingen undrade eller såg sig själv som helig
så klart både jag och hon och nunnan går i kloster då

vi alla förstå 
det här gäller bara

en Ande

 

en stackare lämnad 
ensam övergiven 

med en hand hållen

 

över Allt

 

 

så klart man hjälper Honom
gör inte Du?

 

 

och jag kliver ur ja
jag kliver villigt ur

så även hon
så även Nunnan

 

allt för Honom

 

 

Allt

 

*

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 131 gånger
Publicerad 2013-11-29 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri