Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen blind igen






folkmängden minskar
i rasande fart

kropparna är där
men det är en och densamma

jag trodde jag
jag var död

nu förlorar jag synen i stället
det var på tiden

klockorna är förresten sönder
men här finns rum för allt

jag är som en gudsmakare
utan framtid

vill inte göra nånting
kan allt

det du
går utanpå

som alltid
är det här första gången




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 06:16



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
vill inte göra nånting
kan allt


_____________+++++
2013-12-01

    ej medlem längre
förmåga utan vilja. intressant.
2013-11-29

  Minkki VIP
nyord (åtminstone för mig):
gud-smakare eller guds-makare?
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP