Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ner till botten

har du nånsin varit allra

allra längst ner

där oro

ångest bor

där allt känns som

ett stort svart hål

där du får kämpa

för varje dag

att orka

orka gå upp

ta tag i saker

då förstår du

hur många 

må känna sig

på vandring

genom livet

klivet ner till botten

alldeles för lätt äro

att ta klivet upp

alldeles

alldeles för stort

andas

stanna upp

ta en sak i sänder

ta hand om dig själv

ditt inre

din kropp

skynda ej på i all hast

som förut

du behöver

vila

lugn 

ro




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-29 12:35



Bookmark and Share


  ULJO
Så berörande
2013-12-02

  Ninananonia VIP
Ja det frstår jag precis… berör
2013-12-01

    AA VIP
Starka ord om livets skiftningar.
2013-11-29

  Maria Sundelin VIP
Ursh ja där har jag varit.
Dit önskar man ingen.
Kramar
2013-11-29

  Lars Hedlin
Vet exakt hur det känns..inte som just andra men hur det är att vara längst nere på botten i förtvivlan frustration mm mm..Tack för att du förmedlar det här...kram
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77