Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingens poesi är perfekt!

Posesi ska vara så vackert
Som den ljuvaste musik för öronen

Gärna komplicerat, invecklat och så
ordagrant prydd

Djupt, vackert och innehållsrikt
Så ömt och fint skalat

Somliga föds med gener
att kunna uttrycka sig bra
i text och andra får öva

Oavsett vad så existerar
inte ordet perfekt

Det finns inget som egentligen
ska tala för vad som är en
bra och dålig text

Allting har sin egna charm

Vad du själv tycker är det viktiga
Sedan är det upp till var och en
att få tycka vad de vill














Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-29 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så är det..bra
2013-12-01

  Lars Hedlin
Mästerligt skrivit och stor insikt! ;)
2013-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
Kanonbra skrivet!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit