Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: http://www.enebackenskraftkalla.se/frigorande_dans.html


Så vitt jag känner till...

 

 

... lägras sig solens sken,

med eldsblod på 

himlens rand.

 

Iskall stegar Månen fram

med följe riklig,

stjärnor glimrande.

 

Och om vi vore mer än stoft,

äga skulle vi vissheten,

som bär till livets salighet...

 

 

 

... så kom nu härskarinnor,

härskare, och bär ut våra

tribuner och vår sång!



Ja, kom, ja spring

hit ut, till frihet och

vår glädjes ord!



Att livets är en

evig dans, 

i solens, månens sken!


 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 477 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-01 00:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2013-12-06

  TrollTörnTrappan VIP
Stjärnklart! ...och såvitt jag erfar är vi mer än stoft...
2013-12-03

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-12-03

  Magica VIP
Fint! :)
2013-12-03

  ULJO
Mycket bra
2013-12-02

  anathema VIP
Fint språk. Gillar vändningen vid mitten, och uppmaningarna som följer, härlig känsla i denna.
2013-12-02

  Tess74
Amazing!
2013-12-01

  Sofhia Wirström
så bra dikt
jättefint
starkt
underbara rader
2013-12-01

  Lars Hedlin
Mäktigt och bra! ;)
2013-12-01

    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2013-12-01

  Katinka VIP
Ja. Fantastiskt bra!
2013-12-01

    ej medlem längre
Vackert......underbart diktat. Fin bild, älskar de varma färgerna.
2013-12-01

  Maria Sundelin VIP
Ja låt det ske
2013-12-01

    ej medlem längre
så ödmjuk rubrik för en storslagen text. väldigt vackert skaldat!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia