Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förebåda, föregå elände...


Proaktivitet?



Du söker
lösa

ett problem
som

inte finns

våndas
över, i

den
sanning

du skapat




Övriga genrer av Anders Granström
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-30 15:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänker på just det här att inte ta ut något i förskott...vilket man har ganska lätt för att göra...tänkvärt...
2013-11-30

  walborg
Bra sagt om stängda ögon
2013-11-30

    ej medlem längre
I förebyggande syfte, från ens egen utgångspunkt.....
2013-11-30

  Maria Sundelin VIP
Det är ingen lätt kamp
2013-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar antiaktivitet, som alltså inte är passivitet utan en kamp mot systemet och den kollektiva hjärntvätten och psykosen.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström