Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik stulen av den fantastiska Beck


Devils haircut




I mitt huvud tänker jag
Tankar
Om att låta djävulen klippa mig
Kanske dra några strån
Till elden
Så jag riktigt får känna
Hur det känns
När man brinner
Inombords

Och jag river bort skinnet
På min tumme
För att stilla min ångest
Den som gnager i mig

Utanför viner det
För stormen rasar
Under våra fötter
Och jag ser på
Med nakna ögon




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-01 12:43



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt och berörande.
2013-12-01

  Lars Hedlin
Jäkligt bra och starkt!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74