Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens vindar

När Tidens vindar blåst ut mitt ljus
och min kropp reducerats till grus
Säg blir jag då en del av skogarnas sus
fåglarnas flykt och barnens stoj och bus?
Blir jag en tegelsten i ett hus,
en droppe i havet, vattnet i ett krus?
En frekvens bland stjärnornas brus
Det vore fint som snus




Övriga genrer av Isaac Bobjörk
Läst 425 gånger
Publicerad 2013-12-01 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk