Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid närvarande

Hans far var alltid med;

farsan söp och förstörde
på Eriks konfirmation

farsan drack sig full och slogs
när Erik tog studenten

farsan söp och tafsade
när Erik gifte sig

farsan drack och ställde till
när Erik begravde sin mor

Ja, farsan var alltid närvarande
i de stora ögonblicken i Eriks liv

Erik drack aldrig sprit;
Jo, bara en enda gång,
förstörde och söp;


På sin fars begravning.




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 14:34



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja bättre sent än aldrig!
2009-12-12

    ej medlem längre
mycket stark text, med en liten gnutta humor
Bra!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk